Champions League aften og et Sheffield Wednesday i storform.Tirsdag kveld fortsetter åttendelsfinalene i Champions League. I kveld er det Monaco som tar turen til Manchester for å møte Pep Guardiolas menn og Bayer Leverkusen som tar i mot Atletico Madrid. Samtidig er det fire kamper i The Championship i England. 

Tirsdagens utvalgte:

Sheffield Wednesday er i god form om dagen og har vunnet sine 4 siste kamper. De ligger foreløpig på en sjetteplass og er i god rute til en fange en av playoff-plassene til Premier League. Brentford har noe mer varierende formkurve, på de siste 5 kampene står de med 1 seier, 1 uavgjort og 3 tap. 1.80 på hjemmeseier er noe jeg velger å sette på her, hvor jeg tror Sheffield Wednesday fortsetter den gode formen.

Dagens Champions League kamper ser jeg på som mer vriene å sette på. Her legger jeg merke til at flere eksperter tipper uavgjort på begge av dagens kamper, noe jeg velger å holde meg unna. Monaco har god erfaring mot engelsk motstand i årets Champions League og har slått Tottenham to ganger i gruppespillet. Her har jeg troen på bortemål ettersom de franske serielederne Monaco kan vise til en imponerende målstatistikk og kan vise til 3 mål i gjennomsnitt per kamp. City har vist gjennom hele sesongen at de ikke har et forsvar som er solid nok for å være et topplag. City er ubeseiret på 6 kamper, men imponerte ingen i helgen med 0-0 borte mot Huddersfield fra divisjonen under. Samtidig er Monaco ubeseiret på sine siste 12 kamper. 5.50 på Monaco og en skrell frister, her legger jeg nok inn en liten innsats, men er litt feig. Jeg går for at begge lag scorer til 1.65. 

Sheffield Wednesday seier og begge lag scorer i City - Monaco gir en kombinert odds på 3.05.

 

Én kommentar

JoeyMoneyFan

21.02.2017 kl.14:40

Kult! Gleder meg til å følge bloggen din videre!

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits